Videopakketten

 

 

SOCIAL MEDIA VIDEO BEDRIJFSVIDEO BASIC BEDRIJFSVIDEO PLUS
v.a. € 149,- v.a. € 699,- v.a. € 1249,-
Korte video’s voor gebruik op social media. Ideaal om producten en/of diensten onder de aandacht te brengen.

De kracht van deze video’s is dat ze gericht zijn op een behoefte. Daarnaast ook kort en bondig. De kijker kan zich sneller en beter verbinden met jouw boodschap. Je kan ook zelf voor de camera staan en vertellen. Dit wordt dan aangevuld met tekst en (bewegend)beeld.

Wij hebben 2 varianten:
– small
– large

Het small-pakket begint bij € 149,- en het large-pakket start bij € 299,-

Een pakkende sfeerindruk van het bedrijf. Laat het bedrijf zien aan potentiële klanten om hen over de streep te trekken.

Creëer een mooie algemene sfeerindruk van het bedrijf. Een pakkend muzieknummer op de achtergrond neemt de kijker mee door het bedrijf. Ze zien de diverse afdelingen, krijgen een ‘kijkje in de keuken’ en het wordt tekstueel in beeld gebracht wat er te zien is.

Breng in beeld hoe het bedrijf werkt om de klant van dienst te zijn. Een video met meer impact? Laat klanten aan het woord!

Laat alles van het bedrijf zien om mensen over de streep te trekken. Sfeerbeelden van het bedijf, verschillende afdelingen, collega’s aan het woord en zelfs klanten. Laat het bedrijf vanuit meerdere perspectieven aan de kijker zien. Vul het aan met details van de producten en/of diensten voor nog meer impact!

Gemiddelde tijdsduur op locatie: 1~4 uur Gemiddelde tijdsduur op locatie: 3~6 uur Gemiddelde tijdsduur op locatie: 7+ uur
Combipakket A – v.a. € 449,-

Speciaal gericht op social media. Korte pakkende video’s om mensen te triggeren samen met een korte video voor de snelle kijker!

Combipakket B – v.a. € 899,-

Combineer een social media video large samen met een pakkende bedrijfssfeervideo. Motiveer de kijkers op social media om jullie website te bezoeken.

Uitbreidingspakket C – v.a. € 249,-

Meer impact door specialisatie. Geef alle specialisaties een eigen eigen gezicht d.m.v. een eigen video. Alleen met bedrijfsvideo basic of bedrijfsvideo plus te combineren.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

1 – Voorbereiding
Wij bespreken de wensen per e-mail/telefoon. Dan gaan wij aan de slag voor een ruwe opzet. Met deze opzet komen wij persoonlijk langs om het door te nemen. Op dat moment maken wij een testvideo om te zien of de opzet klopt. ‘Pakket 01’ wijkt hierin af. Daar wordt alles per e-mail/telefoon gedaan. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook bij dit pakket persoonlijk langs komen.

2 – Opnames
Na akkoord op de opzet wordt de draaidag voorbereid. Voordat wij gaan opnemen, wordt de dag kort doorgenomen. Eventueel passen wij dingen aan als de situatie dat vereist. Wij hebben een draaiboek voor de dag waarin alles staat. Per opname bekijken wij de beelden of deze naar wens zijn. Indien nodig doen wij een heropname.

3 – Montage
Met de geschoten beelden en het draaiboek, maken wij een ruwe montage. Deze wordt ter beoordeling aangeboden. Hier wordt feedback op gegeven. De feedback wordt verwerkt in een tweede versie. Dit is de laatste versie die ter beoordeling wordt aangeboden voor feedback. De derde versie is de uiteindelijke video die wij opleveren.

4 – Oplevering
De uiteindelijke video bieden wij aan via een downloadlink. Eventueel een (verborgen) YouTube/Vimeo link om het makkelijk onder betrokkenen te verspreiden. Met het versturen van de downloadlink wordt ook de factuur meegezonden. Optioneel kunnen vervolgvideo’s gemaakt worden met het geschoten materiaal.

Reiskosten à € 0,19 p.km worden apart berekend bovenop de projectprijs
Alle genoemde bedragen zijn EXCLUSIEF BTW.

Een korte indruk van de mogelijkheden, is te zien op de pagina ‘Portfolio‘.