Julia – De Film – Interviews

Voor ‘Julia – De Film’ ben ik de geluidsman geweest tijdens de draaidagen. Dit was een ERG gave ervaring. Heb veel nieuwe mensen leren kennen die in het vak zitten. En ook een paar bekenden tegengekomen op de set. Dit was mijn tweede ervaring als geluidsman bij een korte film. Heb wederom weer veel geleerd en lol gehad. Op naar de volgende!

Naast geluidsman heb ik ook enkele interviews opgenomen van mensen die nauw betrokken zijn bij de film. Veel van hen zul je niet op het scherm voorbij zien komen. Dit komt omdat zij de ‘onzichtbare’ krachten achter de schermen zijn. Zonder deze mensen kan zo’n film helemaal niet van de grond komen. Omdat ik vaak achter de schermen werk, vind ik dat ook deze mensen een keer op beeld mogen komen!

Frits – Regisseur

Marjolein – Choreografie

Nikki – Productieleidster

Vincent – Acteur