Geluidsman

De geluidsman komt in beeld, wanneer mensen iets voor de camera moeten zeggen. Dit kan zijn een interview, testemonial of in een documentaire.

Wat is er mogelijk met geluidsopname voor video? Voor interviews wordt vaak een boom-microfoon gebruikt als de microfoon niet in beeld mag komen. Ook worden draadloze handmicrofoons gebruikt zoals bij journalisten tijdens straatinterviews is te zien. In een studio-omgeving wordt een draadloze microfoon onder de kleding weggewerkt en wordt een microfoon buiten beeld geplaatst.

Opname van een theaterstuk worden rondom het toneel microfoons geplaatst wanneer niemand een microfoon draagt. Bij de ceremonie van een bruiloft krijgt de bruidegom een draadloze microfoon weggewerkt onder zijn kleding. De BABS krijgt een headset op of een handmicrofoon. Voor het geluid van de aanwezige gasten worden microfoons verdekt opgesteld. Bij live-muziek op locatie wordt per situatie bekeken wat nodig is. Het kan zelfs volledig mobiel.

 

VOICE OVER OP LOCATIE BOOM OPERATOR LIVE REGISTRATIE
v.a. € 149,- v.a. € 249,- v.a. € 549,-
Opname van de stem op locatie. Met mobiele apparatuur wordt de stem zo goed mogelijk opgenomen. Als uitbreiding op de cameraman, kan ik als boomoperator ingezet worden. Sprekers, tafelgesprekken of zelfs theatervoorstellingen. Al deze situaties kunnen live opgenomen worden als los onderdeel van de videoregistratie.