Flashback ADE

Het was tijdens ADE 2018 dat ik voor het eerst op dit evenement terecht ben gekomen. Dat was een leuke ervaring. Was daar vanwege een radioshow die Anthony Donner presenteerde ter promotie van zijn nieuwe boek Dutch DJ’s XXL.

Die avond heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met 247streaming en Koen. Toen nog niet zo bekend in de wereld van streaming-media vond ik het wel interessant waar hij mee bezig was.

Nu een jaar later is Koen voor 247streaming op pad tijdens ADE. Dit jaar ben ik er niet bij, maar volg het via social media.

In de tussentijd hebben Koen en ik de nodige bel-uren en overleggen achter de rug. Die bewuste avond is de start geweest van een samenwerking tussen onze bedrijven. Inmiddels hebben wij een aantal mooie projecten voor de boeg liggen waarbij de skillset van zijn bedrijf wordt aangevuld met de mijne.

Die avond was ik op pad voor het maken van documentairebeelden voor Anthony. Mijn doel was om een groot deel van de show op video vast te leggen met het bijbehorende geluid van de diverse DJ’s die daar een set hebben weggegeven.

Meer info over 247streaming: http://www.247streaming.network/
Meer info over Dutch DJ’s: https://dutchdjs.nl/