Podcasts

Podcasts zijn het nieuwe fenomeen voor informatievoorziening en on-demand luisteren.

Voor het midden en klein bedrijf (coaches, inspirators, etc.) hebben wij diverse oplossingen waarbij wij op locatie de opnames doen.

Het mooie van de mobiele oplossingen is dat er vrij snel en eenvoudig een podcast kan worden opgenomen. Een voorbeeld hiervan is De Graansilo in Wehl waar wij een opname hebben gedaan.

Podcastopname in De Graansilo te Wehl.

Podcasts zijn een mooie aanvulling op de mediamix van het bedrijf. Het nadeel van bestaande (social) media kanalen is dat zij tijdgebonden zijn. De informatie die wordt verstrekt kan soms op ongunstige momenten worden gelanceerd en daardoor missen mensen het.
Bij podcasts gebeurd dat niet aangezien men zelf bepaalt waar en wanneer zij willen luisteren.

Het aantal mensen wat wij tegelijk kunnen opnemen, ligt tussen de 2-8 personen (incl. de gespreksleider).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom podcasts? -> Lees meer

In de studio bij 247streaming

In samenwerking met 247streaming bedienen wij de grotere bedrijven en corporate events van podcasts. Dit is vooral met gespecialiseerde podcast over onderwerpen die tijdens het event de revu passeren. Hiervoor wordt vooraf een plan gemaakt over hoe de invulling van de podcast gaat worden. In sommige gevallen wordt de podcast aangevuld met video.

Links is te zien hoe de luxe studio eruit ziet waarbij een live-radio uitzending wordt gecombineerd met de opname van de podcast. Rechts is de podcaststudio te zien met daarbij een industriƫle aankleding inclusief branding van de klant.

Deze twee projecten hebben wij met een team tot een succes weten te brengen. Er werd veel van ons werd verwacht vanuit beide organisaties. Wat wij zoal moesten doen; podcasts opnemen, live-radio maken, foto’s & video en het bijhouden van meerdere social media kanalen. Het laatste was zowel vullen met content als vragen van mensen beantwoorden die op de content reageerden.