Audio

De geluidsman komt in beeld wanneer mensen iets voor de camera moeten zeggen. Wanneer is een geluidsman handig? Dat kan zijn bij:

  • interviews
  • testemonials
  • documentaire
  • (bedrijfs)video met sprekende mensen in beeld

Wat is er zoal mogelijk? Bij interviews wordt vaak een boom-microfoon gebruikt. Dat is wanneer de microfoon niet in beeld mag komen en een lavaliermicrofoon niet mogelijk is. Draadloze handmicrofoons worden gebruikt tijdens straatinterviews. Dit is wanneer een reporter mensen vragen stelt. Bij interviews voor o.a. bedrijfsvideo’s wordt een draadloze microfoon onder de kleding weggewerkt. En wordt een microfoon buiten beeld geplaatst.

Bij een theater-/toneelstuk worden rondom het toneel microfoons geplaatst wanneer niemand een microfoon draagt. Voor een bruidsceremonie krijgt de bruidegom een draadloze microfoon. En bij live-muziek wordt per situatie bekeken wat nodig is.

VOICE OVER OP LOCATIEBOOM OPERATORLIVE REGISTRATIEPODCASTS
v.a. € 149,-v.a. € 249,-v.a. € 549,-v.a. € 149,-
Uitlegvideo’s of productdemo’s worden vaak voorzien van een voice-over. Dit verduidelijkt wat in beeld te zien is.
Worden interviews gedraait op locatie? Dan is een geluidsman naast de cameraman een prettige aanvulling. Dit verhoogt de kwaliteit van de video omdat ieder stuk wordt bewaakt door de expert op dat vlak.Sprekers, tafelgesprekken of zelfs theatervoorstellingen. Al deze situaties kunnen live opgenomen worden als los onderdeel van de videoregistratie.

Lees meer
Mooie aanvulling op o.a. workshops / masterclasses. Of als aanvulling / alternatief op video’s.

Lees meer